Team Presspective Media

Berend Bloemberg

Finance & Human Resources

Berend studeert Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is vanaf jonge leeftijd al erg geïnteresseerd in de actualiteiten en de politiek. Is goed in feedback accepteren, maar nog veel beter in feedback geven. Houdt ervan om breed geïnformeerd te zijn en alle meningen aan te horen om goed een eigen mening vorm te kunnen geven. Vanuit dit gedachtegoed is Presspective ontstaan. Is kritisch op ieders mening, waaronder die van zichzelf. Berend hoopt in een tijd van schreeuwers de kalme, beleefde discussie weer een nieuw leven in te blazen via Presspective.

Nijs Bouman

Software & Design

Nijs is een strategisch ontwerper met een duidelijke visie op digitale strategie. Zijn passie voor technologie en media brengt hij graag samen. In zijn studie Industrial Design Engineering aan de TU Delft experimenteert hij met innovatieve digitale toepassingen en UX Design. In 2020 behaalde Nijs een bachelordiploma (BSc) in Industrial Design (TU Eindhoven). Deinst niet terug voor een complexe uitdaging. Weet koppigheid te onderdrukken indien nodig, maar staat ook open voor argumentatie.

Thom Prins

Content & legal

Thom studeert Rechtsgeleerdheid en Economie aan de Universiteit van Leiden. Hier leert hij de link te maken tussen de politiek en het recht. Hij heeft de afgelopen jaren een passie voor de politiek ontwikkeld. En vindt over politieke onderwerpen discussiëren en hierover meningen uitwisselen leuk. Thom is een kritisch denker en is goed in het nuanceren van argumenten. Zijn brede oriëntatie en kritisch denkvermogen stellen hem in staat om elementen in het politieke debat te zien die anderen mogelijkerwijs ontglippen.

Doe mee

Heb jij een passie voor journalistiek, media, ondernemen en/of technologie? Kom ons team versterken! Stuur een motivatie naar team@presspective.nl.

Samenwerking

Presspective staat altijd open voor een kopje koffie. We bespreken graag de mogelijkheden voor samenwerkingen, investeringen en sponsors: ga naar contact.